Vernieuwd onthaal én ruimere openingsuren in ons hoofdkantoor 2018-11-06

Vandaag opent het vernieuwde onthaal van het RSZ-gebouw in Brussel zijn deuren.

De RSZ bezoeken

Plant u binnenkort een bezoek bij de RSZ? Gebruik dan opnieuw de draaideur aan het Hortaplein. In het gebouw neemt u de lift naar verdieping P1, waar onze onthaalmedewerkers u welkom heten in het vernieuwde onthaal.

Toegankelijker

Wie de RSZ al eerder bezocht, zal merken dat de vernieuwde receptie lichter en opener oogt dan voorheen. Dat weerspiegelt de nieuwe manier waarop de RSZ bezoekers wil ontvangen: nog toegankelijker en klantvriendelijker dan voorheen.

Die filosofie komt op verschillende manieren tot uiting. Allereerst zijn de openingsuren verruimd: de RSZ is nu tot 12:00 uur open voor bezoekers.

Expertise bij het onthaal

Nieuw is ook dat bezoekers in de toekomst maximaal worden geholpen in de onthaalruimte. Waar nodig zullen onze onthaalmedewerkers worden bijgestaan door experten van de back offices. Door de eerste en tweede lijn optimaal te laten samenwerken, willen we sneller oplossingen kunnen bieden en zo een betere bezoekerservaring creëren.

Rolstoelen

Belangrijk is de toegenomen aandacht voor personen met een handicap. De nieuwe onthaaldesk is zo ontworpen dat ook bezoekers met een rolstoel gemakkelijk kunnen plaatsnemen.

 

 

^ Back to Top